Skip to content

U bent aangehouden door de politie en u heeft bloed laten afnemen.
Dan kan het zijn dat het eerste onderzoek in ons laboratorium wordt gedaan in Mönchengladbach. Maar het kan ook in een ander laboratoria plaats gevonden hebben.

De uitslag van het onderzoek komt bij u terug. Met de uitkomst van het eerste onderzoek bent u het niet eens.
Volgens de wet mag u dan een tegenonderzoek laten uitvoeren.
De kosten hiervoor zijn vaak hoog en dient u zelf te betalen. Desondanks komt er helaas maar zéér zelden een andere uitkomst uit. Tenslotte is op hetzelfde moment 2 buisjes bloed van u afgenomen.
Als het eerste onderzoek gelopen heeft in een ander laboratorium dan dat van ons (Mönchengladbach) dan kunt u ons een mailtje sturen dat u graag een tegenonderzoek wenst.
Ons mail adres is: info@medlabstein.nl

In de mail aan ons dient u de volgende gegevens te vermelden:

  • Uw naam,
  • Uw geboortedatum,
  • Het SIN nummer (Sporen Identificatie Nummer),
  • Het laboratorium waar het eerste onderzoek heeft plaats gevonden.

U krijgt van ons een antwoord per mail terug met daar in de kosten voor het ophalen van het materiaal in het andere lab en de kosten voor het tegenonderzoek.
Als u de kosten heeft overgemaakt geeft u dat aan ons door. Zodra het bedrag bij ons binnen is, zetten wij de verdere stappen in gang voor uw tegenonderzoek.

U dient er rekening mee te houden dat vanaf het eerste mail contact en de uiteindelijke uitslag enkele weken nodig zijn voordat u de uitslag krijg terug gekoppeld.

Heeft u hierover nog vragen? Neem dan Contact met ons op.